HATAY / PAYAS - Payas Selim Şahin İlkokulu

ABDULLAH AKGÜN - Müdür

Abdullah AKGÜN Adıyaman Merkez ilçesi Atakent Mahallesinde 1978 yılında doğdu.İlkokulu Atakent İlkokulunda, Ortaokul ve Lise Eğitimini Adıyaman İmam Hatip okulunda 1995/1996 eğitim öğretim yılında tamamladı. Aynı yıl Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesine başladı ve tahsilini 2003 yılında tamamlayıp 17.09.2003 tarihinde Mardin İli Derik İlçesi Çataltepe Mahallesinde Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Abdullah AKGÜN ; Öğretmen,Müdür Yetkili Öğretmen,Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak yurdumuzun  çeşitli yerlerinde değişik kademelerde çalıştı.

Görevi süresinde  Milli Eğitim Bakanlığı, Valilik Makamı ve Kaymakamlık Makamlarınca başarı ve üstün başarı belgelerine layık görüldü. 10/08/2023 tarihinden  itibaren Payas Selim Şahin İlkokulunda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Okul Müdürümüz evli ve 3 çocuk babasıdır.